Speelschema Barcelona 2016/2017 bekend

Vandaag is het speelschema 2016 / 2017 van de Primera División bekend gemaakt door La Liga en dus ook het speelschema van FC Barcelona.

speelschema

Alle competitie wedstrijden voor komend seizoen en daarmee de competitie wedstrijden in Camp Nou zijn dus ingepland. De eerste Clásico tussen Barcelona en Real Madrid staat gepland op 4 december 2016 in Camp Nou. Op 21 december staat de andere topper tegen Atletico Madrid gepland.

In het openingsweekend van de Primera División op 20/21 augustus speelt de kampioen en titelverdediger Barcelona thuis in Camp Nou tegen Real Betis (waar Rafael van der Vaart onder contract staat). Een mooie wedstrijd om mee te pakken dus als je op dat moment toch je vakantie aan het vieren bent in Barcelona!

Bekijk via deze link het speelschema van Barcelona thuiswedstrijden in Camp Nou en voor ticket mogelijkheden.

Ingeplande speeldata verwijzen in principe altijd naar een speelweekend. Deze speeldata kunnen nog verplaatst worden (normaal binnen hetzelfde speelweekend). Schrijf je in voor de Camp Nou wedstrijd-Alert om op de hoogte gebracht te worden van de meest actuele speeldata voor FC Barcelona wedstrijden in Camp Nou (thuiswedstrijden).

4 gedachten over “Speelschema Barcelona 2016/2017 bekend”

  1. Wanneer is het speelschema na de zomerstop bekend , dit omdat wij overwegen in sept naar Barcelona te gaan en graag bij een thuiswedstrijd willen gaan kijken

    Beantwoorden
    • Dit zal normaal gesproken pas in augustus zijn. Duurt dus nog wel even helaas. Je kunt je aanmelden voor de wedstrijd alert, dan blijf je op de hoogte van het meest actuele speelschema in Camp Nou.

      Beantwoorden

Plaats een reactie