Eten & drinken

Bij een bezoek aan Camp Nou met alle indrukken die erbij horen is de kans aanwezig dat je honger of dorst krijgt. Lees op deze pagina bij welke restaurants en barretjes je moet zijn bij het Camp Nou stadion.

Eten en drinken tijdens een wedstrijd

Je mag bij Camp Nou ook zelf eten en drinken meenemen, bij wedstrijden mag je geen harde dingen meenemen waarmee gegooid zou kunnen worden, zoals eten in blik en glas. flesjes drinken mogen niet groter zijn dan 500 ml en moeten zonder dop meegenomen worden. Wil je tijdens de wedstrijd wat eten? Er zijn in de coulissen achter de tribunes meestal eenvoudige stands waar je eten en drinken kan halen, zoals een broodje worst. Veel keus heb je hier niet, maar de smaak is verder prima!

Tapas 24 Camp Nou

Tapas 24 Camp Nou

Deze bar van Carles Abellan op het terrein van Camp Nou heeft zijn deuren permanent geopend en biedt een reeks aan tapas en een lunchmenu. Je kunt hier terecht voor Ontbijt, Brunch, Lunch en avondeten. Als je voor een wedstrijd wilt eten is vooraf reserveren noodzakelijk.

FC Barcelona en Carles Abellan hebben hun krachten gebundeld met Tapas 24 Camp Nou; een tapas restaurant van topkwaliteit met gerechten die de zegel dragen van de prestigieuze chef-kok met Michelin-ster. Met 140 m2 vloeroppervlak en twee grote terrassen is Tapas 24 Camp Nou het grootste restaurant op het terrein.

  • Website
  • Tel: +34 618478461
  • Online reserveren
  • Dagelijks open van 9:00 tot 23:00 en zelfs tot later op wedstrijddagen.

Tapas 24 Camp Nou is Abellan’s derde bar in Barcelona en hier heb je de mogelijkheid om live wedstrijden te bekijken op twee gigantische schermen. Of om tijd te doden op een van de voetbaltafels. Maar het belangrijkste van alles zijn natuurlijk de tapas, evenals een vast lunchmenu voor slechts € 15. Dit tarief omvat ‘brava’-aardappelen,’ bomba’-gehaktballetjes in broodkruimels, Russische salade, Iberische ham-kroketten, gebraden kip, Spaanse omelet, een heel speciale boterham ‘Bikini’, met ham en kaas, de lamsbroche van ‘Alhucenas,’ de McFoie Burger, ‘Maldonado’ ham, octopus ‘a feira,’ kabeljauwbeignets, ‘capipota,’ Koreaanse kippenvleugels en citroengebakken champignons.

Daarnaast zijn er ook nog de olijven gevuld met ansjovis, chips met wasabi-saus, ansjovis uit l’Escala, kokkels in saus, mosselen in lichte azijn, sardines in olijfolie, tonijnstrepen, mosselen, ei met verschillende soorten worst, van ‘ botifarra ’to’ chorizo, ‘ en allerlei andere Catalaanse, Spaanse en internationale delicatessen, samen met lokale bieren en wijnen om alles te helpen wegspoelen.

Al met al is Tapas 24 Camp Nou een geweldige nieuwe toevoeging aan het culinaire aanbod op het Camp Nou terrein.

In Tour bar

De eenvoudige “In Tour Bar” is zoals de naam al doet vermoeden gevestigd in de Camp Nou Experience zelf, in het stadion dus. Dit is uiteraard prettig i.c.m. de Camp Nou tour. De open ruimte heeft een variatie een tafels en stoelen waar je kunt genieten van een aantal dranken zoals koffie, thee en broodjes. Openingstijden zijn gelijk aan die van de Camp Nou tour.

La Cerveceria Estrella Damm

De “Estrella Damm” bier hal bevindt zich op het terrein van FC Barcelona, ​​Camp Nou. Deze nieuwe bierhal en plek voor ontspanning werd in 2013 geopend om bezoekers te betoveren. In deze bierhal kunt u in een informele setting genieten van een maaltijd of een biertje. Een spectaculaire ruimte van 190 m² met een terras van 480 m². Deze bierhal is een innovatief concept dat het traditionele bierhal-model moderniseert om zich aan te passen aan de lokale en internationale smaken en om de gastronomische cultuur van Spanje te promoten.

Het terras vlak voor Camp Nou is spectaculair om te eten en een biertje te drinken. Normaal gesproken is La Cerveceria Estrella Damm dagelijks open van 9:00 tot 20:00 uur.

Ice Rink

Ice Rink eten en drinken

Op het Camp Nou terrein is ook de beroemde hal met schaatsbaan. Niet iets wat je direct verwacht in het warme Barcelona. Je kunt hier naast schaatsen (leuk in combinatie met Camp Nou tour) natuurlijk ook wat eten en drinken.

Er worden verschillende gerechten aangeboden en een vast lunchmenu tussen 13:00 en 15:00 uur. Ook kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod uit belegde broodjes tijdens de overige Camp Nou tour openingstijden.
De ijshal bevindt zich tussen het Mini Estadi en het Camp Nou stadion. Schuin tegenover de ingang van de Camp Nou tour.

Pans & Company

Pans & Company bij Camp Nou

Pans & Company is een horecaketen en heeft een vestiging op het terrein van Camp Nou. Ideaal als je het mediterraanse smaak wilt proeven. Alle broodjes zijn vers bereid in de eigen keuken van het restaurant. Er is een comfortabel terras buiten. vlakbij ingang 9 van Camp Nou, midden op het terrein.

Meer horeca

Er is nog meer Horeca op het terrein van Camp Nou (en natuurlijk er omheen. Veel kom je vanzelf tegen. Heb je zelf tips of ervaringen met lekker eten of drankjes rond Camp Nou? Laat het dan weten in een reactie!

Plaats een reactie