Lego Camp Nou

Het unieke Camp Nou van FC Barcelona als Lego-model! Meer dan 5000 Lego-onderdelen wachten op je. Het gedetailleerde model van het legendarische stadion is een must voor elke Barça- en Lego-fan.

Lego Camp Nou

Het huidige Lego Camp Nou-model zal niet lang meer beschikbaar zijn.
Op dit moment is het nog wel beperkt verkrijgbaar in de handel.

Lego 10284 Icons Camp Nou

Het Lego-model van het stadion bestaat – na succesvolle montage – uit 5 onderdelen die uit elkaar kunnen worden geschoven. Zo kun je ook de kleinste details goed bekijken.

De spelerstunnel, perskamer, het legendarische motto van de club “Més Que Un Club” en zelfs de spelersbus ontbreken niet. De product details zullen niet alleen Barça-fans enthousiasmeren.

Lego biedt dit model van de Icons-serie voornamelijk aan voor volwassenen. Voor kinderen kan de montage wat complex zijn. Hoewel dat voor echte fans van FC Barcelona waarschijnlijk geen obstakel is.

Legendarisch Lego

Lego heeft al meer dan 70 jaar kleine en grote fans over de hele wereld gemaakt. Of het nu eenvoudige bouwstenen, themasets zoals het stadion van FC Barcelona, Technisch Lego of een van de vele andere series is die tegenwoordig beschikbaar zijn. Iedereen kent Lego.

Tegenwoordig worden Lego-stenen gemaakt van hoogwaardig plastic dat zeer duurzaam is. Het is niet ongebruikelijk dat Lego-bouwsets aan de volgende generatie worden doorgegeven.

Lego Icons

In de Lego Icons-serie worden opmerkelijke bezienswaardigheden opgenomen. Deze sets zijn bedoeld voor volwassenen en vormen een kleine uitdaging bij het opbouwen. Maar het is ook de moeite waard, want aan het eind heb je een indrukwekkend model van een echt “icoon.” Naast beroemde voetbalstadions (Camp Nou en Santiago Bernabeu) zijn er in deze serie o.a. de Eiffeltoren en het Colosseum

Lego Camp Nou – een nieuw collectors item?

Het huidige Lego-model van het FC Barcelona-stadion zal niet meer beschikbaar zijn. Bij de officiële Lego shop is het zelfs al uit de handel. Wie weet? Misschien wordt het Camp Nou Icon in de toekomst echte collectors item en dus een slimme investering.

Plaats een reactie