Contact

Let op:

CampNou.nl is geen officiële website van FC Barcelona of van het Camp Nou stadion zelf. CampNou.nl is een informatieve Nederlandse website over het Stadion gemaakt Rots Media. Wij beantwoorden zoveel mogelijk vragen over het bezoeken van het stadion, op basis van eigen ervaring en door ons ingewonnen informatie.

Voor contact met de officiële organisatie verwijzen we door naar FC Barcelona.com

CampNou.nl is zelf geen ticket verkooppunt, maar verwijst wel door naar officiële verkooppunten van voetbalreizen en tickets.

Heb je een vraag m.b.t. deze website, of een suggestie? Stuur dan een email naar info [at ]rotsmedia.nl

Bedankt voor het bezoeken van CampNou.nl

8 gedachten over “Contact”

 1. Wij hebben kaarten besteld vanmiddag voor camp nou en willen morgen gaan, tot op heden geen tickets in de email ontvangen van ticketbar, hoe lang gaat dit duren?

  • Dag Sander,

   Van ticketbar begrijp ik dat je ook hen al hebt gemaild en dat je inbox vol is. De mail met bijlage hoor je normaal direct te ontvangen. Heb je nog een alternatief mail adres?

   Mvg,
   Theodoor

 2. hallo,

  we hebben gisteren tickets besteld voor de stadiontour via ticketbar (betaling via i-deal 17.15 uur). tot op heden nog geen kaarten op g-mail ontvangen. Kunnen jullie aangeven hoe lang dit kan duren? of welke stappen we kunnen nemen om de tickets te ontvangen. customerservice al gemaild.

  alvast bedankt.

 3. beste,

  ik wil graag met mijn 2 zoontjes 8 en 11 jaar en mijn vrouw 24 april naar barca vs gijon.
  kunnen jullie garanderen dat wij bij elkaar zitten.
  dit is voor mij een pre gezien leeftijd kinderen.
  graag reactie en alvast bedankt.

  grt,

  Antwan

 4. Hallo.

  Wat adviseren jullie voor wat betreft de wedstrijd tegen arsenal op 16-3? Waar zitten de hooligans? Wat zijn Prettige plaatsen? Waar en wanneer kunnen we de tickets het beste boeken?

  • Beste Evelien,

   Hooligans zijn jaren geleden al verbannen uit het stadion middels stadionverboden. Dus die zitten er niet of nauwelijks. De meest fanatieke aanhang van Barcelona zit achter het doel op de zuidzijde. Linkjes naar goede tickets vind je op de pagina Barcelona – Arsenal.
   Zelf zou ik voor een plek achter het doel op de noordzijde gaan, 1e ring voor de beste beleving (dicht op het veld) of iets hoger voor wat meer overzicht. Beide fantastisch!
   Veel plezier.
   Camp Nou

Reacties zijn gesloten.