Loting Champions League FC Barcelona 16/17

Champions League Loting FC BarcelonaDe loting van de Champions League heeft uitgewezen dat FC Barcelona het in de poulefase gaat opnemen tegen Manchester City, Borussia Mönchengladbach en Celtic. Dit betekent dat FC Barcelona de borst nat kan maken tegen deze 3 topploegen.Manchester City

Manchester city is uit pot 2 de tegenstander van FC Barcelona. Iedereen kent Manchester City als één van de rijkste ploegen in de wereld die elk jaar mee doen om de titel in de Premier League. Keeper Bravo verkast van FC Barcelona dit seizoen naar Manchester City.

Borussia Mönchengladbach

De tegenstander uit pot drie komt uit Duitsland en is Borussia Mönchengladbach. Deze tegenstander wordt vaak onderschat maar kan het erg lastig maken tegen FC Barcelona. Afgelopen jaar werden zij 4e in de competitie en hebben de Champions league gehaald via de playoffs. Daarin wonnen ze met 1-3 en 6-1 van Young Boys.

Celtic

De kampioen van Schotland plaatst zich ook via de playoffs door met 5-2 te winnen en uit met 2-0 te verliezen. Ondanks deze uitslagen is Celtic in het verleden vaak een lastige tegenstander geweest voor FC Barcelona. De uitwedstrijd wordt gespeeld in het kolkende en sfeer volle stadion van Celtic.

Plaats een reactie