Barcelona – Borussia Mönchengladbach

Wedstrijd: Barcelona – Borussia Mönchengladbach
Datum: Dinsdag 6 december 2016, 20:45 uur (bevestigd)
Stadion: Camp Nou, Barcelona, Spanje

FC Barcelona - Borussia Mönchengladbach FC Barcelona – Borussia Mönchengladbach lijkt qua naam misschien wel de minste wedstrijd in de poulefase voor FC Barcelona. Maar vergis je niet in de nummer 4 van Duitsland afgelopen seizoen. Door Young boys met 6-1 en 1-3 te verslaan plaatsten zijn zich via de play offs voor de Champions League. In de jaren 70 werd Borussia Mönchengladbach 5 keer kampioen van Duitsland. Na mindere jaren die volgden spelen ze de laatste jaren weer mee om een plek bij de top van Duitsland. Afgelopen jaar nam Borussia Mönchengladbach ook deel aan de Champions League.

Barcelona – Borussia Mönchengladbach seizoen 16/17

SeizoenCompetitieWedstrijdTicketsVoetbalreis
Di 6 dec 20:45Champions LeagueFC Barcelona - Borussia Mönchengladbach4-0
Wo 28 sep 20:45Champions LeagueBorussia Mönchengladbach - FC Barcelona1-2

Voetbaltickets FC Barcelona – Borussia Mönchengladbach

Wil jij graag een wedstrijd van FC Barcelona in de Champions League bijwonen tegen Borussia Mönchengladbach? Maak dan nu gebruik van onze ticketmodule om direct kaarten te bestellen achter het doel. Dit zijn officiële kaarten van FC Barcelona. Klik op de “I” in de module voor belangrijke extra informatie. Wil je op een andere plek in het stadion zitten, kijk dan voor kaartjes hier.

Zitplaatsen wedstrijden FC Barcelona

    • Zitplaatsen t/m 6 personen gegarandeerd bij elkaar.
    • Optioneel 24 uur huurfiets. Klik op de “I” in de ticketmodule voor meer informatie.

Deze voorwaarden gelden alleen voor tickets via bovenstaande module.

Voetbalreis Barcelona – Borussia Mönchengladbach

Wil jij heerlijk ontspannen uitkijken naar de wedstrijd zonder je druk te hoeven maken over het regelen van vliegtickets en hotel? Maak dan gebruik van de voetbalreizen van onze partner VoetbalTravel. Zij verzorgen een complete reis inclusief vlucht, hotel + kaartjes voor de wedstrijd.

Plaats een reactie