Lionel Messi blijft aan de top met Adidas Nemeziz

Lionel Messi blijft aan de top met Adidas Nemeziz

Als uit een jongensboek maakte een kleine puber uit Rosario de overstap naar de Spaanse grootmacht FC Barcelona. Een kleine voetballer met de naam Lionel Messi. In Europa ontwikkelde hij zich als aanvaller tot een van de meest spectaculaire spelers op het continent. Bijzonder: Lionel Messi ontwikkelt zich in de laatste fase van zijn loopbaan nog steeds. Op zijn customized Adidas Nemeziz, schoenen die speciaal zijn uitgegeven voor de Argentijn.

Adidas Nemeziz

Adidas brengt met de Nemeziz een voetbalschoen die gemaakt is voor de meest behendige en aanvallende spelers. Een lichtgewicht schoen, dienend voor de explosieve acties van de sterren uit die aanvallende categorie. Voor de Messi-uitgave van de schoen doet het Duitse merk daar nog een schepje bovenop. De afwerkingen en details brengen hem elk voetbaljaar weer succes en geven hem een status op eenzame hoogte.

Onstuitbaar jezelf een weg banen door de laatste lijn van de defensie, zo luidt de doelstelling van de vliegensvlugge Messi. Een missie waar hij veelvuldig in slaagt door de capaciteiten van zijn Adidas Nemeziz-model. De schoen kent een revolutionaire vernieuwing voor voetbalschoenen. Adidas maakte bij het ontwerp namelijk gebruik van gebruiken uit eeuwenoude vechtkunsten, dans en sport.

Concreet: Adidas gebruikte speciale soorten tape in de samenstelling van de schoen. Het resultaat is een model die ongeëvenaarde wendbaarheid oplevert. Ook staat de schoen garant voor het vergroten van de fysieke en mentale kracht voor de spelers. Onder de naam 360 Agility Bandage System geeft de techniek met de tapes een bijzondere boost aan elke voet. Dat geldt zeker voor de voeten van Lionel Messi.

Messi sluipt zich door elke linie. Of hij nou komt uit de as, vanaf het middenveld of van de zijkant: de kleine Argentijn is simpelweg niet te stoppen op zijn speciale uitgave van de Adidas Nemeziz. Het Bandage Systeem vormt zich als natuurlijk om zijn linkervoet, om mee te geven in de sprints en om stabiliteit te bieden wanneer hij zijn schoten lost. Als een boxer is Messi in staat om te dansen, draaien en te draven rond zijn tegenstanders.

Die lichtvoetigheid is een direct resultaat van zijn voetbalschoen. Lichtgewicht en met een geavanceerde noppen constructie helpt deze speciale schoen hem grip en controle te houden. Zodra zijn standbeen zich vast graaft voor een dodelijke uithaal, doen de noppen het werk om dat soepel mogelijk te maken. De schoen begrijpt de dadendrang van de aanvoerder van FC Barcelona. De dual lock-boord van deze Nemeziz zet zijn enkel dus stevig vast zodra hij aanlegt voor iets weergaloos.

Zijn uitmuntende kwaliteiten leidden zijn club naar een nieuwe landstitel. Camp Nou was in extase en Messi werd bejubeld. Hij kroonde zich tot topscorer in de Spaanse competitie en met die cijfers liet hij zien nog niet klaar te zijn. Messi wil verder, nog beter worden en daarvoor de goede partners om zich heen zoeken. Als het op voetbalschoenen aankomt heeft hij die inmiddels: de Adidas Nemeziz schoenen zijn speciaal en alleen voor Messi gemaakt.

Plaats een reactie