FC Barcelona – Slavia Praag

FC barcelona - slavia praag

Wedstrijd: FC Barcelona – Slavia Praag (Champions League)
Datum: 5 november 2019, 18:55 uur
Stadion: Camp Nou, Barcelona, Spanje

FC Barcelona versus Slavia Praag is de tweede thuiswedstrijd voor FC Barcelona tijdens de Champions League groepsfase. Deze partij wordt op 5 november 2019 in Camp Nou gespeeld. Twee weken eerder treffen de twee clubs elkaar in Tsjechië.

Het is de allereerste keer dat FC Barcelona de club uit Tsjechië treft in de groepsfase van de Champions League. Maar dat is ook niet zo gek aangezien Slavia Praag slechts 1 keer eerder wist door te dringen tot deelname aan Europees voetbal. Zij plaatsten zich in 2007/2008 ten koste van Ajax.

Tijdens de loting van de Champions League barstte de delegatie van Slavia Praag zichtbaar in lachen uit toen ze ingeloot werden bij drie grootheden: FC Barcelona, Borussia Dortmund en Internazionale.

Barcelona – Slavia praag tickets 2019/2020

05-11-2019Champions League - FC Barcelona - Slavia Praag
FCB ticket partner Tickets
TicketsTickets
VoetbalreisVoetbalreis

Onze partner Ticketbar, is officieel ticketleverancier van FC Barcelona, dit betekent voor jou het volgende:

Voetbalreis FC Barcelona – Slavia Praag

Ben je zelf niet zo een regelaar en wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is? Boek dan een voetbalreis bij een van onze partners. Zij nemen al jouw zorgen uit handen als het gaat om het regelen van een voetbalreis met jou en je vrienden of gezin. De voetbalreizen zijn inclusief vliegtickets, hotel overnachting en wedstrijdtickets voor FC Barcelona – Slavia Praag. Ook kun je de reis zelf samenstellen door bijvoorbeeld geen vlucht of hotel te laten boeken. Op de pagina van onze partners kan je zelf een keuze maken waar je in het stadion wilt zetten, welk hotel en de vluchttijden die je wilt. Bekijk dan de voetbalreizen van onze partner Equipo voetbalreizen.

Plaats een reactie