FC Barcelona – Royal Antwerp FC

Royal Antwerp FC

Wedstrijd: FC Barcelona – Royal Antwerp FC
Datum: 19 september 2023 (21:00 uur, bevestigd)
Stadion: Estadi Olímpic Lluís Companys, Barcelona, Spanje

Royal Antwerp Football Club, beter bekend als Antwerp, is de oudste voetbalclub in België en werd opgericht in 1880. De club is gevestigd in de stad Antwerpen en heeft een rijke en gevarieerde geschiedenis. Ze spelen hun thuiswedstrijden in het Bosuilstadion, dat een capaciteit heeft van slechts 16.000 toeschouwers.

Antwerp heeft in zijn geschiedenis verschillende successen geboekt in het Belgische voetbal, waaronder het winnen van meerdere landstitels en bekers. De club heeft echter ook periodes van minder succes gekend, inclusief tijden waarin ze uit de hoogste Belgische divisie, de Jupiler Pro League, zijn gedegradeerd.

Op het Europese toneel heeft Antwerp ook enkele memorabele momenten gekend. Een van de hoogtepunten was het bereiken van de finale van de Europacup II (een voorganger van de huidige UEFA Europa League) tijdens het seizoen 1992-1993. Hoewel ze de finale verloren, liet hun prestatie toch een blijvende indruk achter.

Antwerp heeft de bijnaam “The Great Old”, verwijzend naar hun status als de oudste voetbalclub in België. Deze bijnaam wordt met trots gedragen door de supporters en de club zelf, als een teken van hun lange en rijke traditie in het Belgische voetbal.

FC Barcelona – Royal Antwerp Champions League tickets 2023/2024

Datum 19-9-2023FC Barcelona - Porto | Champions League
TicketsTickets
Tickets marktplaatsTickets
Tickets + HotelTickets

FC Barcelona tickets

Sportsevents365

  • Geen marktplaats
  • 2 stoelen gegarandeerd bij elkaar (smart booking)
  • Meestal nette prijzen
  • Eigen klantenservice met noodnummer
  • Eenvoudig en veilig online betalen met creditcard of Paypal

Wij verwijzen naar ticket aanbieders waarmee wij goede ervaringen hebben.

zitten naast elkaar

Voetbalreis Barcelona – Royal Antwerp

Wil je geen losse tickets kopen en zelf een hotel hoeven te boeken? Maak dan gebruik van een voetbalreis die volledig wordt door één van onze partners. Bekijk voor een kant-en-klare reis de voetbalreizen van onze partner.

Uitslagen FC Barcelona – Royal Antwerp

19-09-2023: FC Barcelona – Royal Antwerp: 5-0

Plaats een reactie