FC Barcelona – Mallorca

Wedstrijd: Barcelona – RCD Mallorca
Datum: 23 april 2025, nog niet bevestigd)
Stadion: Estadi Olimpic Lluis Companys, Barcelona, Spanje

Indien de wedstrijddatum op “nog niet bevestigd” staat betekent dit dat de speeldatum verwijst naar het desbetreffende weekend. Wil je een melding ontvangen wanneer de speeldatum door La Liga bevestigd wordt en definitief is? Meld je dan nu aan voor onze Wedstrijd-Alert.

FC Barcelona - RCD Mallorca

Real Club Deportivo Mallorca, zoals de club voluit heet, werd opgericht in 1916 op het Spaanse eiland Mallorca. De allereerste wedstrijd ooit tussen Barcelona en RCD Mallorca werd in datzelfde jaar gespeeld. Dit was een bijzondere wedstrijd omdat het ook de inwijding van het stadion van Mallorca was. Het eindigde in een 0-8 nederlaag voor de Mallorcanen.

In 1998 streden Barcelona – RCD Mallorca tegen elkaar in de finale van de Supercopa. De club uit Mallorca versloeg tot ieders verrassing FC Barcelona. Dankzij deze overwinning mochten ze door naar de Europacup waar ze tot de de finale door wisten te dringen. Deze verloren zij echter van Lazio Roma.

Vorig seizoen 2020/21 kwam Mallorca uit in de 2e divisie. Zij behaalde hierin de 2e plaats en promoveren in 2021/22 dus weer naar de Primera Division. Afgelopen seizoen 23/24 behaalde Mallorca een 15e plaats in La Liga.

De volgende Nederlanders speelden in het verleden bij de club afkomstig van Mallorca: Arnold Bruggink, Gianni Zuiverloon, Jonathan de Guzman en Sander Westerveld.

FC Barcelona – Mallorca tickets 2024/2025

23 april 2025FC Barcelona - Mallorca - Primera Division
TicketsTickets
Tickets marktplaatsTickets

FC Barcelona tickets

Sportsevents365

  • Geen marktplaats
  • 2 stoelen gegarandeerd bij elkaar (smart booking)
  • Meestal nette prijzen
  • Eigen klantenservice met noodnummer
  • Eenvoudig en veilig online betalen met creditcard of Paypal

Wij verwijzen naar ticket aanbieders waarmee wij goede ervaringen hebben.

zitten naast elkaar

Voetbalreis Barcelona – Mallorca

Wil je geen losse tickets kopen en zelf een hotel hoeven te boeken? Maak dan gebruik van een voetbalreis die wordt verzorgd door onze partner. Stel je eigen hier reis samen.

Uitslagen FC Barcelona – Real Mallorca

28-05-2023 – FC Barcelona – Mallorca 3-0

8-03-2024 – FC Barcelona – Mallorca 1-0

Plaats een reactie