FC Barcelona – Liverpool

FC Barcelona - Liverpool met Van Dijk

Wedstrijd: FC Barcelona – Liverpool (Champions League)
Datum: 1 mei 2019 (21:00 uur, bevestigd)
Stadion: Camp Nou, Barcelona, Spanje

FC Barcelona – Liverpool is voor FC Barcelona de volgende tegenstander in de 1/2e finale van de Champions League. Op 1 mei vindt de eerste wedstrijd plaats in Camp Nou. De laatste clash tussen deze twee clubs is van een paar jaar geleden. FC Barcelona ontmoette Liverpool in de laatste zestien van de Champions League in het seizoen 2006/2007. Liverpool zegevierde toen de eerste wedstrijd door brutaal te winnen met 1-2 in Camp Nou. Liverpool schakelde FC Barcelona toen zelfs uit in deze 1/8 finales op basis van uit-doelpunten omdat FC Barcelona in Liverpool niet verder kwam dan een 0-1 winst.

Een ander opvallend feitje is natuurlijk dat Liverpool ster en aanvoerder van oranje: Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum naar Camp Nou komt om een Nederlands tintje aan de wedstrijd te geven.

Barcelona – Liverpool tickets 2018/2019

SeizoenCompetitieWedstrijdVoetbalreisTicket marktplaats
1 mei 2019Champions League
1/2 Finale
FC Barcelona - Liverpool3-0Tickets

Voetbalreis Barcelona – Liverpool

Ben je zelf niet zo een regelaar en wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is? Boek dan een voetbalreis bij een van onze partners. Zij nemen al jouw zorgen uit handen als het gaat om het regelen van een voetbalreis met jou en je vrienden of gezin. De voetbalreizen zijn inclusief vliegtickets, hotel overnachting en wedstrijdtickets voor Barcelona – Liverpool. Ook kun je de reis zelf samenstellen door bijvoorbeeld geen vlucht of hotel te laten boeken. Op de pagina van onze partners kan je zelf een keuze maken waar je in het stadion wilt zetten, welk hotel en de vluchttijden die je wilt. Bekijk dan de voetbalreizen van onze partner Equipo voetbalreizen.

Plaats een reactie