FC Barcelona – Galatasaray

Wedstrijd: FC Barcelona – Galatasaray (Europa League)
Datum: Do. 10 maart 2022, 21:00 uur, bevestigd.
Stadion: Camp Nou, Barcelona, Spanje

Indien de wedstrijddatum op “nog niet bevestigd” staat betekent dit dat de speeldatum verwijst naar het desbetreffende weekend. Wil je een melding ontvangen wanneer de speeldatum door La Liga bevestigd wordt en definitief is? Meld je dan nu aan voor onze Wedstrijd-Alert.

Galatasaray is de volgende horde dat tegenstander Napoli werd in een mooie wedstrijd uitgeschakeld door FC Barcelona.

FC Barcelona - Galatasaray

Het is lang geleden dat FC Barcelona en Galatasaray elkaar troffen in een officiële wedstrijd. Helemaal terug in 2001 en 2002 speelden beide clubs tegen elkaar waar Barcelona 3 van de 4 ontmoetingen won, 1 maal werd het een gelijkspel.

Bij Galatasaray spelen op dit moment de Nederlanders Patrick van Aanholt. Een andere opvallende naam is oud Barcelona speler Arda Turan.

Barcelona – Galarasaray tickets

10 maart 2022Europa League
Tickets0-0
Voetbalreis
Voetbalreis 2Tickets + vlucht + hotel

Voetbalreis FC Barcelona – Galatasaray

Ben je zelf niet zo een regelaar en wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is? Boek dan een voetbalreis bij een van onze partners. Zij nemen al jouw zorgen uit handen als het gaat om het regelen van een voetbalreis met jou en je vrienden of gezin. De voetbalreizen zijn inclusief vliegtickets, hotel overnachting en wedstrijdtickets voor FC Barcelona – Galatasaray. Ook kun je de reis zelf samenstellen door bijvoorbeeld geen vlucht of hotel te laten boeken. Op de pagina van onze partners kan je zelf een keuze maken waar je in het stadion wilt zetten, welk hotel en de vluchttijden die je wilt. Bekijk dan de voetbalreizen van onze partner hier.

Plaats een reactie