FC Barcelona – FC Porto

Wedstrijd: FC Barcelona – FC Porto
Datum: 28 november 2023 (21:00 uur, bevestigd)
Stadion: Estadi Olímpic Lluís Companys, Barcelona, Spanje

FC Porto

FC Porto werd vorig seizoen net geen kampioen maar eindigde als nummer 2 in de Portugese competitie.

FC Barcelona en Porto troffen elkaar in 2011 in de Europese supercup (winnaar Champions League vs winnaar Europa League) en FC Barcelona zegevierde met 2 doelpunten tegen 0.

FC Barcelona – FC Porto Champions League tickets 2023/2024

28-11-2023FC Barcelona - Porto | Champions League
TicketsTickets
Tickets marktplaatsTickets
Tickets + HotelTickets

FC Barcelona tickets

Sportsevents365

  • Geen marktplaats
  • 2 stoelen gegarandeerd bij elkaar (smart booking)
  • Meestal nette prijzen
  • Eigen klantenservice met noodnummer
  • Eenvoudig en veilig online betalen met creditcard of Paypal

Wij verwijzen naar ticket aanbieders waarmee wij goede ervaringen hebben.

zitten naast elkaar

Wellicht interessant om te weten over FC Porto

  1. Europese Glorie: FC Porto is een van de meest succesvolle clubs van Europa. Ze wonnen de Champions League (toen bekend als de Europese Cup) twee keer: de eerste keer in 1987 en de tweede keer in 2004 onder leiding van de toen nog jonge coach José Mourinho.
  2. De ‘Triple’ onder Mourinho: In het seizoen 2003-2004 behaalde FC Porto de zeldzame ‘Triple’ door het winnen van de Primeira Liga, de Taça de Portugal en de Champions League. Dit seizoen wordt beschouwd als een van de meest succesvolle in de geschiedenis van de club en vestigde José Mourinho naam als toptrainer in het Europese voetbal.
  3. Opleidingscentrum: FC Porto staat bekend om zijn sterke jeugdacademie en het vermogen om jong talent te ontwikkelen of te herkennen. Spelers zoals Deco, Ricardo Carvalho en Pepe zijn slechts enkele van de talenten die ofwel door de club zijn opgeleid of naar een hoger niveau zijn getild na hun komst naar Porto.
  4. Draken-symbool: De club wordt vaak “Os Dragões” (De Draken) genoemd, een bijnaam die voortkomt uit het drakensymbool op hun clubembleem. Dit symbool staat voor kracht, moed en vastberadenheid, kwaliteiten die de club graag in verband brengt met haar eigen ethos.
  5. Estádio do Dragão: De thuishaven van FC Porto, het Estádio do Dragão, is een van de modernste stadions in Europa. Geopend in 2003, biedt het plaats aan ongeveer 50.000 toeschouwers en is het ontworpen met het oog op maximaal comfort en zicht voor de fans. Het stadion werd zelfs als een van de locaties gebruikt voor het EK 2004 dat in Portugal werd gehouden.

Voetbalreis Barcelona – FC Porto

Wil je geen losse tickets kopen en zelf een hotel hoeven te boeken? Maak dan gebruik van een voetbalreis die volledig wordt door één van onze partners. Bekijk voor een kant-en-klare reis de voetbalreizen van onze partner.

Uitslagen FC Barcelona – FC Porto

28-11-2023 FC Barcelona – FC Porto- 2-1 (Champions League groepsfase)
27-8-2011 FC Barcelona – FC Porto- 2-0 (Europese supercup)

Plaats een reactie