FC Barcelona – Borussia Dortmund

FC Barcelona - Borussia Dortmund

Wedstrijd: FC Barcelona – Borussia Dortmund (Champions League)
Datum: 27 november 2019, 21.00 uur
Stadion: Camp Nou, Barcelona, Spanje

FC Barcelona – Borussia Dortmund is een van de toppers in een mooie groepsfase van de Champions League. Het is de laatste thuiswedstrijd voor FC Barcelona in de eerste fase van het Europese toernooi.

FC Barcelona en Borussia Dortmund troffen elkaar nooit eerder in de Champions League. Zij speelden meer dan 20 jaar geleden – in 1998 – wel tegen elkaar in de finale van de UEFA Cup. Deze wedstrijd werd gewonnen door de ploeg uit Barcelona onder leiding van niemand minder dan Louis van Gaal.

Een seizoen eerder wist Borussia Dortmund de Champions League finale te winnen.

De volgende Nederlanders speelden ooit bij de club uit Dortmund: Harry Decheiver, Dennis Gentenaar,Cedric van der Gun, Alfred Nijhuis, Willi Lippens. Bert van Marwijk was van 2004 tot 2006 trainer bij de club.

Barcelona – Borussia Dortmund tickets 2019/2020

27-11-2019FC Barcelona - Borussia Dortmund - Champions League
FCB ticket partner 3-1
TicketsTickets
VoetbalreisTickets
VoetbalreisTickets

Onze partner Ticketbar, is officieel ticketleverancier van FC Barcelona, dit betekent voor jou:

Voetbalreis Barcelona – Borussia Dortmund

Ben je zelf niet zo een regelaar en wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is? Boek dan een voetbalreis bij een van onze partners. Zij nemen al jouw zorgen uit handen als het gaat om het regelen van een voetbalreis met jou en je vrienden of gezin. De voetbalreizen zijn inclusief vliegtickets, hotel overnachting en wedstrijdtickets voor FC Barcelona –Borussia Dortmund. Ook kun je de reis zelf samenstellen door bijvoorbeeld geen vlucht of hotel te laten boeken. Op de pagina van onze partners kan je zelf een keuze maken waar je in het stadion wilt zetten, welk hotel en de vluchttijden die je wilt. Bekijk dan de voetbalreizen van onze partner Equipo voetbalreizen.

Plaats een reactie