Barcelona – Rayo Vallecano

Wedstrijd: FC Barcelona – Rayo Vallecano
Datum: 19 mei 2024, (19:00 uur, bevestigd)
Stadion: Estadi Olimpic Lluis Companys, Barcelona, Spanje

Indien de wedstrijddatum op “nog niet bevestigd” staat betekent dit dat de speeldatum verwijst naar het desbetreffende weekend. Wil je een melding ontvangen wanneer de speeldatum door La Liga bevestigd wordt en definitief is? Meld je dan nu aan voor onze Wedstrijd-Alert.

Rayo Vallecano

Rayo Vallecano is de 5e club uit Madrid. Naast natuurlijk Real en Atletico Madrid, is er Getafe, Leganes en dan Real Vallecano. Vorig jaar kwam Real Vallecano uit in de tweede divisie en werd het kampioen waarop promotie naar La liga volgde. Door deze promotie heeft Madrid nu het hoogste aantal clubs die actief zijn op het Spaanse hoogste niveau.

De resultaten van van de club gaan constant op en neer. In de laatste 20 jaar heeft Rayo Vallecano in de Primera Division (beste finish 2012/13, rang 8), in de 2e klasse en zelfs meerdere jaren in de Segunda Division B gespeeld. Het grootste succes tot nu toe was de toegang tot de kwartfinales van de UEFA Cup 2000/01. In de laatste 20 jaar won Rayo Vallecano slechts 3 wedstrijden tegen FC Barcelona in de eerste divisie, 3 eindigden in een gelijkspel, 12 gingen naar Barcelona. Rayo Vallecano werd opgericht in 1924. Het stadion is de Campo de Fútbol de Vallecas in Madrid met 14.708 zitplaatsen.

FC Barcelona – Rayo Vallecano tickets 2022/2023

19 mei 2024
Primera Division
FC Barcelona - Rayo Vallecano
TicketsTickets
TicketsTickets
Tickets + optie hotel / vluchtTickets

Voetbalreis FC Barcelona – Rayo Vallecano

Moet jouw voetbalreis geheel verzorgd worden? Maak dan gebruik van een voetbalreis naar FC Barcelona – Rayo Vallecano die volledig geregeld wordt door één van onze partners. Bekijk dan de voetbalreizen van P1 travel.

Uitslagen FC Barcelona – Rayo Vallecano

19 mei 2024 – FC Barcelona – Rayo Vallcano 3-0
13 augustus 2022 – FC Barcelona – Rayo Vallcano 0-0
24 april 2022 – FC Barcelona – Rayo Vallcano 0-1

Plaats een reactie