FC Barcelona – PSV

Barcelona - PSVWedstrijd: FC Barcelona – PSV (Champions League)
Datum: Dinsdag 18 september 2018 (18:55 uur, bevestigd)
Stadion: Camp Nou, Barcelona, Spanje

 

De topper – vanuit Nederlands perspectief- zal de al snel aanstaande wedstrijd Barcelona – PSV zijn in de groepsfase van de Champions League. Een prachtig affiche waarbij een PSV in vorm na een overtuigende kwalificatie op 18 september naar Camp Nou afreist om het op te nemen tegen de sterren van FC Barcelona. Hoe zullen de krachten zich tot elkaar verhouden? PSV- coach Van Bommel speelde in 2005/2006 bij FC Barcelona waar hij ook kampioen werd en keert nu dus terug naar een van zijn oude clubs.

Let erop dat als je tickets koopt en PSV-supporter bent i.p.v. FC Barcelona supporter, je via de links hieronder tickets voor de FC Barcelona vakken koopt en het dus aan te raden is om niet uitgedost met PSV uitingen naar binnen te gaan. De toegang zou je geweigerd kunnen worden. (al wordt het in de praktijk meestal gedoogd)

Barcelona – PSV tickets 2018/2019

SeizoenCompetitieWedstrijdFCB ticket partner Voetbalreis
Di. 18 september 18:55 uurChampions LeagueFC Barcelona - PSV4-0

Voetbalreis Barcelona – PSV

Ben je zelf niet zo een regelaar en wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is? Boek dan een voetbalreis bij een van onze partners. Zij nemen al jouw zorgen uit handen als het gaat om het regelen van een voetbalreis met jou en je vrienden of gezin. De voetbalreizen zijn inclusief vliegtickets, hotel overnachting en wedstrijdtickets voor Barcelona – PSV. Ook kun je de reis zelf samenstellen door bijvoorbeeld geen vlucht of hotel te laten boeken. Op de pagina van onze partners kan je zelf een keuze maken waar je in het stadion wilt zetten, welk hotel en de vluchttijden die je wilt. Bekijk dan de voetbalreizen van onze partner Equipo voetbalreizen.

Plaats een reactie