Barcelona Legends – Manchester United Legends

Barcelona legendsOp 30 Juni 2017 spelen de FC Barcelona Legends in Camp Nou tegen de Legends van Manchester United. Aftrap is om 19:00 uur.

Dit is een unieke wedstrijd van ex-spelers van FC Barcelona tegen ex-spelers van Manchester United. Levende legendes dus. Dit zal het debut zijn van de Barcelona Legends voor eigen publiek! Dit is een liefdadigheidswedstrijd waarvan de opbrengst naar de FC Barcelona Foundation gaat. Er zal ook een return zijn in september op Old Trafford, Engeland.

Deze wedstrijd zal pas de 2e wedstrijd zijn van de Barcelona Legends. De allereerste wedstrijd vond plaats op 1 april 2016 in Mexico tegen een team van voormalige Mexicaanse sterren. De FC Barcelona legends bestonden toen een een team van grote namen waaronder Stoichkov, Vítor Baía, Edmílson, Popescu, Ronald de Boer and Mendieta. Waarschijnlijk zullen er nog meer wedstrijden van de Barcelona aangekondigd gaan worden.

Wil je bij deze wedstrijd zijn? Bestel je tickets dan hier:

Tickets FC Barcelona Legends – Manchester United Legends

Speelschema FC Barcelona Legends

DatumWedstrijdTicketsVoetbalreizen
Vr 30 jun. 2017, 19:00FC Barcelona Legends - Manchester United Legends1-3
1 april 2016Mexico Legends - Barcelona Legends2-0

2 gedachten over “Barcelona Legends – Manchester United Legends”

    • Je kunt bij het bestellen van tickets meteen een huurfiets bestellen voor 24 uur. Handig om mee van- en naar het Stadion te gaan.
      De tickets dienen te worden opgehaald op een locatie waar ook de huurfietsen zijn.

      Beantwoorden

Plaats een reactie