Barcelona – Internazionale

FC Barcelona - Internazionale

Wedstrijd: FC Barcelona – Internazionale (Champions League)
Datum: 12 oktober 2022, 21:00 uur.
Stadion: Camp Nou, Barcelona, Spanje

FC Barcelona – Internazionale is een van de toppers in een mooie poule met Barcelona. Stefan de Vrij komt op 12 oktober met zijn team van Inter Milan naar Spanje in de tweede thuiswedstrijd voor FC Barcelona in de groepsfase van de Champions League.

Het is de vierde keer dat de twee clubs elkaar treffen in de groepsfase van de Champions League. In 2018 speelden de twee clubs ook al tegen elkaar in de groepsfase. De eerste van deze twee westrijden vond plaats in Milaan en eindigde in een 1-1 gelijkspel. Het tweede duel werd in Camp Nou gewonnen door FC Barcelona met 2-0. En de 3e ontmoeting in 2019 werd met 2-1 gewonnen door Barca.

Internazionale wist sinds zijn oprichting in 1908 in totaal 3 keer de Champions League te winnen. Hun grootste succes was in de jaren ’60 toen ze zichzelf in twee opeenvolgende jaren het beste team van Europa mochten noemen. Hun meest recente Champions League winst was in 2010.

In het verleden speelden een flink aantal Nederlandse spelers bij het team uit Milaan: Faas Wilkes, Edgar Davids, Dennis Bergkamp, Wim Jonk, Clarence Seedorf, Wesley Sneijder, Aron Winter, Luc Castaignos en Andy van der Meijde. Op dit moment speelt Stefan de Vrij er.

Barcelona – Internazionale tickets 2022/2023

SeizoenCompetitieWedstrijdUitslagTicketsVoetbalreisVoetbalreis
12-10-2022Champions LeagueFC Barcelona - Internazionale3-3TicketsVoetbalreisVoetbalreis
02-10-2019Champions LeagueFC Barcelona - Internazionale2-1

Voetbalreis Barcelona – Inter Milan

Ben je zelf niet zo een regelaar en wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is? Boek dan een voetbalreis bij een van onze partners. Zij nemen al jouw zorgen uit handen als het gaat om het regelen van een voetbalreis met jou en je vrienden of gezin. De voetbalreizen zijn inclusief vliegtickets, hotel overnachting en wedstrijdtickets voor FC Barcelona – Internazionale. Ook kun je de reis zelf samenstellen door bijvoorbeeld geen vlucht of hotel te laten boeken. Op de pagina van onze partners kan je zelf een keuze maken waar je in het stadion wilt zetten, welk hotel en de vluchttijden die je wilt. Bekijk dan de voetbalreizen van onze partner.

Plaats een reactie