Barcelona – Cádiz CF

Wedstrijd: Barcelona – Cádiz CF
Datum: 20 augustus 2023 (19:30 uur, bevestigd)
Stadion: Estadi Olímpic Lluís Companys, Barcelona, Spanje

Wedstrijd alert

Staat er bij de datum “nog niet bevestigd?” Dan verwijst speeldatum naar het speelweekend. De exacte dag en tijd wordt 5 tot 30 dagen voor de wedstrijd definitief bevestigd door de Spaanse Liga.
Meld je aan voor onze Wedstrijd-alert en ontvang een email met updaten en bevestigingen van deze en andere wedstrijden in Camp Nou.

FC Barcelona - Cádiz

Barcelona – Cádiz CF, ook bekend als FC Cádiz in Engelstalige landen landen. Cádiz keerde in het seizoen 2020/21 na 14 jaar terug naar de Primera Division. De club uit Andalusië werd opgericht in 1910. Sindsdien heeft Cádiz voornamelijk in de Segunda division gespeeld, maar heeft het ook verschillende keren in de hoogste competitie gespeeld. Van 1985 tot 1993 was Cádiz CF 8 jaar op rij vertegenwoordigd in de Primera Division.

Interessant: Het stadion van FC Cadiz (Estadio Ramón de Carranza) werd in 1955 ingehuldigd met een wedstrijd tegen FC Barcelona.

Cadiz CF staat onder andere bekend om zijn opvallende gele thuisshirt, dat de club de bijnaam “El Submarino Amarillo” of “De Gele Onderzeeër” heeft opgeleverd. Dit is een populair en erkend symbool van de club.

Iets anders waar Cadiz CF om bekend staat is zijn fervente aanhang. De supporters van de club, bekend als de “Cadistas,” zijn gepassioneerd en loyaal. Deze steun wordt vaak gezien als een sleutelfactor in het vermogen van de club om steeds terug te keren naar de top van het Spaanse voetbal.

De voetbalclub Cadiz CF heeft een sterke band met de stad Cadiz. Cadiz ligt helemaal in het Zuid-Westen en is een van de oudste continu bewoonde steden in West-Europa. De club is erg trots op deze erfenis.

Cádiz eindigde het seizoen 22/23 in de competitie op plaats 14 en handhaafde zich daarmee op het hoogste niveau.

FC Barcelona – Cádiz tickets 2023/2024

19 februari 2023FC Barcelona - Cadiz CF - Primera Division
TicketsTickets
Tickets marktplaatsTickets
Tickets + HotelTickets

FC Barcelona tickets

Sportsevents365

  • Geen marktplaats
  • 2 stoelen gegarandeerd bij elkaar (smart booking)
  • Meestal nette prijzen
  • Eigen klantenservice met noodnummer
  • Eenvoudig en veilig online betalen met creditcard of Paypal

Wij verwijzen naar ticket aanbieders waarmee wij goede ervaringen hebben.

zitten naast elkaar

Voetbalreis Barcelona – Cádiz

Wil je geen losse tickets kopen en zelf een hotel hoeven te boeken? Maak dan gebruik van een voetbalreis die volledig wordt door één van onze partners. Bekijk voor een kant-en-klare reis de voetbalreizen van onze partner.

Uitslagen FC Barcelona – Cádiz

20-8-2023 FC Barcelona – Cadiz – 2-0
19-2-2023: FC Barcelona – Cadiz – 2-0

Plaats een reactie