Barcelona – BATE Borisov

Datum: Woensdag, 4 november 20:45

Stadion: Camp Nou, Barcelona, Spanje

Tickets FC Barcelona - Bate Borisov

De vierde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League gaat tussen FC Barcelona en Bate Borisov. De andere wedstrijd in de poule gaat tussen AS Roma en Bayer Leverkussen. In het seizoen 11-12 speelde Barcelona voor het eerste tegen Bate Borisov. Deze wedstrijden eindigde thuis in een 4-0 overwinning en uit bij Bate Borisov in een 0-5 overwinning. Hierdoor staat de balans nu op 2 gespeeld 2 gewonnen met 9 doelpunten voor en 0 tegen.

Voetbaltickets FC Barcelona – Bate Borisov

Voor de voetbaltickets FC Barcelona – Bate Borisov ben je bij campnou.nl aan het goede adres. Wil je graag bij de wedstrijd zijn? Bekijk dan de ticketpagina voor FC Barcelona – Bate Borisov. Bekijk in het Camp Nou hoe de sterren van FC Barcelona de tegenstander uit Wit Rusland gaat verslaan in de Champions League.

Voetbalreis FC Barcelona – Bate Borisov

Geen losse tickets en zelf een hotel boeken? Maak dan gebruik van een voetbalreis naar FC Barcelona – Bate Borisov die volledig geregeld wordt door één van onze partners. Bekijk dan de voetbalreizen van onze partners: Voetbalreis (2 nachten) of voetbalreizen (2 nachten)

Uitslagen FC Barcelona – Bate Borisov

SeizoenCompetitieWedstrijdUitslag
TicketsVoetbalreis Voetbalreis
15/16Champions LeagueFC Barcelona - Bate Borisov3-0
15/16Champions LeagueBate Borisov - FC Barcelona0-2
11/12Champions LeagueFC Barcelona - Bate Borisov4-0
11/12Champions LeagueBate Borisov - FC Barcelona0-5

Plaats een reactie