Barcelona – Arsenal

FC Barcelona - ArsenalWedstrijd: FC Barcelona – Arsenal – Joan Gamper Trophy
Datum: 04 augustus 2019, 20:00 uur, bevestigd.
Stadion: Camp Nou, Barcelona, Spanje

FC Barcelona en Arsenal troffen elkaar voor het laatst in het seizoen 2015 – 2016 in de Champions League waar FC Barcelona na een 3-1 winst in Camp Nou en een 0-2 winst in Londen succesvol was. Barcelona en Arsenal staan beide bekend om het Nederlandse “totaal voetbal” dat zij spelen. Hierdoor zijn de wedstrijden tussen Barcelona en Arsenal oogstrelend. De wedstrijd in de zomer is ideaal voor vakantievierders in de mooie stad Barcelona. Een leuke tegenstander!

Arsenal

Arsenal had afgelopen seizoen een redelijk succesvol seizoen al greep het net naast de een hoofdprijs. Arsenal werd 5e in de competitie. In Europa haalde Arsenal met mooi voetbal de finale van de Europa League waar het uiteindelijk toch zijn meerdere moest erkennen in Chelsea. In Europa tot het einde aan toe gestreden om de winst maar net tekort gekomen.

Voetbaltickets Barcelona – Arsenal

Voor de voetbaltickets Barcelona – Arsenal ben je bij campnou.nl aan het juiste adres. Wil jij deze achtste finale van de Champions League van dichtbij mee maken? Bekijk dan in het Camp Nou hoe de sterren van FC Barcelona Arsenal gaan verslaan in de Champions League.

SeizoenCompetitieWedstrijdTicketsTicketsVoetbalreis
04 augustus 2019Joan Gamper TrophyFC Barcelona - ArsenalTicketsTickets2-1

Voetbalreis Barcelona – Arsenal

Wil je dat jouw voetbalreis naar Barcelona – Arsenal volledig geregeld wordt en verder geen om kijken meer hebben naar alle rompslomp? Bekijk dan de voetbalreizen van onze partners die de voetbalreizen volledig verzorgen.

Uitslagen Barcelona – Arsenal

SeizoenCompetitieWedstrijdUitslag
15/16Champions LeagueFC Barcelona - Arsenal3-1
15/16Champions LeagueArsenal - FC Barcelona0-2
10/11Champions LeagueFC Barcelona - Arsenal3-1
10/11Champions LeagueArsenal - FC Barcelona2-1

Plaats een reactie