Robin van Persie in Camp Nou

Volgens het AD speelt na de wintertransfer periode Robin van Persie in Camp Nou. Het eerste gesprek is al achter de rug en hij zal dan als backup spits aangetrokken worden. Robin van Persie zal de stand in worden van Neymar jr, Suarez of Messi.

Robin van Persie in Camp NouDinsdagavond zat Robert Fernandez (Technisch directeur FC Barcelona) op de tribune voor Robin van Persie. Dit was niet zijn meeste gelukkige wedstrijd waarin hij een eigen doelpunt maakte door de bal terug te koppen naar de keeper. Wel scoorde Van Persie nog een keer in het doel van de Tsjechen.

Afgelopen zomer verkocht FC Barcelona Pedro aan Chelsea maar merkt nu door de knie blessure van Messi dat het mensen te kort komt voorin die het verschil kunnen maken.

Robin van Persie vertrok afgelopen zomer na 3 seizoenen gespeeld te hebben voor Manchester United naar Fenerbahce. Daar begon hij in de basis maar zijn basisplaats is hij kwijt geraakt en brengt nu meer tijd door op de bank.

Als Robin van Persie in Camp Nou komt voetballen is hij de opvolger van Ibrahim Afellay als laatste Nederlander die uitkomt voor FC Barcelona. Vele Nederlandse aanvallers zijn Van Persie voor geweest zoals: Johan Cruijf, Johan Neeskens, Patrick Kluivert en Marc Overmars.

Een overzicht van alle Nederlands die als voetballer of trainer in dienstverband waren in Camp Nou vind je hier.

Vinden jullie dat FC Barcelona Robin van Persie naar Camp Nou moeten halen?

Plaats een reactie