Overnachten dichtbij Camp Nou

Eten, drinken en slapen in de buurt van Camp Nou

Camp Nou ligt in een redelijk dichtbevolkt stedelijk gebied. Vooral naar het oosten en zuiden gezien toe. Je kunt er dan ook aardig wat typische lokale Spaanse barren en restaurants vinden in de buurt van het stadion.

De opties verbleken alleen als je het vergelijkt met het centrum, wat slechts een korte metrorit weg is. De meeste eet- en drinkgelegenheden van Barcelona liggen in het historische centrum, (Gotchic Quarter, el Born en Raval) en er is nog meer nachtleven te vinden in het nabij gelegen strand en havengebied.

Hotel Alguer, relatief goedkoop en vlakbij Camp Nou

Er is een brede selectie aan hotels, hostels en short-stay appartementen in het gebied rondom Camp Nou. Waarvan het meeste typisch toeristen-hotels en redelijk betaalbaar.

Hotel NH Rallye kijkt uit over het stadion en heeft goede beoordelingen. Hotel Madanis en Hotel Madanis Liceo vallen in dezelfde prijsvategorie van € 60 tot € 80 per nacht. Hotel Catalonia Rigoletto en Princesa Sofia Gran Hotel zijn wat luxere alternatieven, waar Hotel L’Alguer juist weer wat eenvoudiger en goedkoper is.

Klik hier voor een overzicht van hotels in de buurt van Camp Nou. Er zijn ook veel hotels in de buurt van Plaça d’Espanya, wat aan beide metro lijnen 3 en 5 ligt, en in het historische centrum van Barcelona.

Booking.com

Plaats een reactie