El Clasico in het teken van Johan Cruijff

El Clasico in het teken van Johan CruijffZaterdag 2 april spelen FC Barcelona en Real Madrid de El Clasico in Camp Nou. Na het trieste nieuws van het overlijden van Johan Cruijff is Barcelona bezig om El Clasico in het teken van Johan Cruijff te organiseren. Hierbij wilt FC Barcelona Johan Cruijff een groot eerbetoon betuigen rond al zijn verdiensten voor de club.


Eerbetoon aan Johan Cruijff

Het is nog niet bekend hoe het eerbetoon er uit gaat zien. Ondertussen laat FC Barcelona op meerdere manieren zien dat het overlijden van Johan Cruijff een grote impact heeft op de club. De profielfoto van het twitter account is veranderd in een shirt van FC Barcelona met rugnummer 14 (het nummer van Johan Cruijff). Daarbij hebben ze een tweet gestuurd met Grácies Johan en een video van alle hoogtepunten van Johan Cruijff als speler en coach van FC Barcelona.

Herdenkingspel voor Johan Cruijff

Bij het stadion van Camp Nou wordt een herdenkingsplek ingericht zodat de supporters Cruijff kunnen herdenken. Deze plek zal zaterdag open zijn om er bloemen neer te leggen.

Plaats een reactie