Camp Nou taxi

Het is altijd verstandig om goed voorbereid op reis te gaan. Dus ook wanneer u een bezoek aan Camp Nou plant. Denk bijvoorbeeld al vast na hoe u van plan bent naar het stadion te gaan. Het stadion ligt niet ver buiten het centrum van de stad en is eenvoudig per metro, fiets of taxi te bereiken. Echter is de afstand voor de meeste mensen te ver om te lopen vanaf het stadscentrum.

Ook is het goed alvast na te denken over uw terugreis van Camp Nou naar uw verblijfsplek (hotel, hostel e.d.). Het stadion trekt elke wedstrijd tegen de 100.000 bezoekers. Het stadion is gehuisvest in een woonwijk wat beperkingen geeft met betrekking tot het vervoer terug naar uw hotel.

De metro´s rijden vaak tot middernacht  en zijn vaak vol vlak na een wedstrijd. Taxi´s zijn dan ook niet te vinden omdat er rijen staan van mensen die taxi´s willen aanhouden. Resultaat is dat u vaak een uur tot 2 uur moet wachten om terug te komen.

Taxi camp nou info en boeken

 

9 gedachten over “Camp Nou taxi”

  • Dan kun je met de bus gaan, duurt wel bijna 2.5 uur en je moet 2x overstappen. Met de M12, 7 en dan de 603. Voor details kun je het beste even een OV planner raadplegen van de TMB-app. Of via de website van TMB. Of als dat niet werkt google maps.
   Met de taxi kost het ongeveer 50 min.

   Beantwoorden
 1. Hoi Theodoor,

  Wij zijn straks op vakantie in L’Escala en hebben kaarten voor de wedstrijd van 4 augustus tegen Arsenal die om 20.00 begint.
  Wat is wijsheid hoe erheen te gaan?
  We kunnen met de auto, maar waar is dan slim en betaalbaar om te parkeren?
  Voordeel is dat we dan altijd thuis komen.
  Met de trein? Maar lukt het dan nog om met openbaar vervoer terug te komen?

  Ik hoor graag.

  Alvast bedankt voor jouw meedenken.

  Mvgr.

  Rick

  Beantwoorden
  • Hi Rick,

   Zie de link voor info over parkeren. Volgens mij is L’Escala te ver met openbaar vervoer dus ik zou idd de auto nemen en of op tijd een parkeerplaats proberen te vinden, of een parkeerplek reserveren. Dat laatste zou ik doen, uiteindelijk gaat het toch om de totale beleving zo’n dag op vakantie.
   Veel plezier.
   Mvg,
   Theodoor

   Beantwoorden
  • Hi Ronald,

   Gezien dat de wedstrijd om 18:30 is, en het openbaar vervoer nog rijdt na de wedstrijd moet dat wel mogelijk zijn. Echter zijn er nooit genoeg taxi’s voor iedereen. Wil je zeker zijn van je zaak dan kun je altijd nog een taxi reserveren vlakbij het stadion.

   Mvg,
   Theodoor

   Beantwoorden
 2. Als mijn wedstrijd om half 10 begint op donderdag, haal ik dan de laatste metro richting de ramblas nog? of kan ik beter de nachtbus nemen of een taxi zoeken?

  Beantwoorden
  • Beste Regie,

   Je vraag heb ik doorgestuurd naar de aanbieder die dit mogelijk kan maken. Zij hebben u vandaag een mail gestuurd.

   Groetjes,
   Theodoor

   Beantwoorden

Plaats een reactie