Groepen

Ga je met de schoolklas, het bedrijf, de sportvereniging als teamuitje of een andere groep naar Camp Nou?

Camp Nou Experience groeptickets met/zonder (Nederlandstalige) audiogids

Groepen van 20 of meer personen kunnen aan aanvraag doen via mail. Laat een reactie achter onderaan deze pagina, waarin je het aantal personen en de gewenste datum en tijd aangeeft. Onze ticketpartner neemt dan direct per e-mail contact met je op en doet een voorstel.

Vermeldt altijd:
– Aantal volwassenen (11 – 69 jaar)
– Aantal Scholieren/studenten (met school/studentenpas) en aantal 70+.

Kinderen onder de 4 jaar kunnen gratis naar binnen met een ticket dat je bij de kassa kunt afhalen. Audiogidsen kunnen in het Nederlands en diverse andere talen worden geboekt.

Ga hier naar het aanvraagformulier voor groepsboekingen.

Groepen onder de 20 personen

Voor groepen onder de 20 personen gelden normale tarieven. Deze kun je direct bestellen via de widget op de Camp Nou tour pagina.

Vragen en reserveringen?

Heb je vragen over een bezoek aan Camp Nou? Kijk dan op de pagina van de Camp Nou tour of kijk in de FAQ. Staat je vraag er niet bij? laat dan een berichtje achter en we antwoorden spoedig.

groepen

36 gedachten over “Groepen”

 1. Beste,
  Ik lees dat het stadion op 7juni sluit voor renovatiewerken. Wij zijn in Barcelona van 5 juni tot en met 8 juni. Kunnen wij op 6 juni het stadion nog bezoeken? Wij zijn met 10 leerlingen en 2 begeleiders. Voormiddag of namiddag maakt niet uit

  Beantwoorden
  • Hi Sofie,

   Als het goed is heb je een mail ontvangen van onze partner. De tour in het stadion zelf is dan gesloten. Als alternatief kun je de “immersive tour” volgen.
   Mvg,
   Theodoor

   Beantwoorden
 2. Beste,

  Ik zou graag op vrijdag 14 april 2023 Camp Nou bezoeken een groep leerlingen van het voortgezet onderwijs. 30 leerlingen en 3 begeleiders. Graag in de ochtend.
  Kunnen jullie contact met mij opnemen?

  mvg
  Isabelle Vente

  Beantwoorden
  • Beste Isabelle,

   Dank voor uw bericht. Ik heb uw vraag doorgezet naar onze partner voor groepsboekingen, zij zullen contact met u opnemen.
   Mvg,
   Theodoor

   Beantwoorden
 3. Beste we willen op 24, 25 of 26 april een bezoek brengen aan het stadion met onze leerlingen (17-19 jaar).
  We zijn met 46 leerlingen en 3 begeleiders.
  Kunnen jullie de mogelijkheden en de prijs doorzenden aub?

  Beantwoorden
  • Dag Véronique,

   Dank voor uw bericht. Ik heb uw vraag gister doorgegeven aan onze partner voor groepsboekingen, zij hebben u een mail gestuurd.

   Mvg,
   Theodoor

   Beantwoorden
 4. Beste
  ik zou graag op 17 april 2023 Camp Nou bezoeken met onze leerlingen (voortgezet onderwijs aantal leerlingen 15-18 jaar 160) en 10 begeleiders. Kunnen jullie contact met mij opnemen?
  mvg
  Pascalle van Galen

  Beantwoorden
  • Beste Pascalle,

   Dank voor uw bericht. Ik heb uw vraag doorgezet naar onze partner voor groepsboekingen, zij zullen contact met u opnemen.
   Mvg,
   Theodoor

   Beantwoorden
 5. Beste,

  Graag zou ik contact met jullie hebben over een bezoek aan Camp Nou met een groep leerlingen. Kunnen we dit per e-mail afhandelen?

  Hartelijk dank alvast,
  met vriendelijke groet,

  K. Elbers

  Beantwoorden
  • Dag,
   Ik heb je bericht op 9 januari doorgestuurd naar de verkoper. Zij hebben als het goed is contact met je opgenomen. Is het gelukt met de kaartjes?
   Mvg,
   Theodoor

   Beantwoorden
 6. Hi,

  I’d like to visit camp nou on the 20th oh July no earlier than noon time. There will be a group of 6 adults and one child ( 1.5 years). We’d like a guided tour with posaibility to see the dressing room and a pitch.
  Could you make us an offer?

  Beantwoorden
 7. Beste Theodoor,

  Wij willen graag op donderdag 6 juni met 47 leerlingen leeftijd 15 tot 18 jaar camp nou bezoeken. We zijn ook met 4 begeleiders. We zouden graag rond 10.30 uur camp nou in willen. Kun jij aan kaarten komen?

  Beantwoorden

Plaats een reactie