Barcelona stad

Barcelona stad is sinds de Olympische Spelen uitgegroeid tot één van de grootste toeristische trekpleisters die onze wereld te bieden heeft. Deze stad heeft werkelijk alles! Van Camp Nou tot de Ramblas, het strand tot de Sagrada Familia. U zult zich binnen mum van tijd een echte Catalaan voelen!

Naar de stad Barcelona

Met de auto naar Barcelona

Naar Barcelona met de auto rijden is op qua afstand op zich te doen, zeker als je niet alleen hoeft te rijden en de rit op zich als onderdeel van je vakantie beschouwt. Je bent namelijk wel al gauw zo’n 15 uur onderweg. Zonder stops. Maar wel rekening gehouden met files, opstoppingen. Qua kosten scheelt het niet zo veel met vliegen. Aan tolwegen alleen ben je al gauw een kleine 100 euro kwijt. Dan heb je benzinekosten en eten en drinken onderweg. Waar je voor kiest ligt er dus ook aan met hoeveel personen je reist en of je een auto nodig hebt op de bestemming.

Vliegtickets Barcelona

Een vlucht van Schiphol naar Barcelona duurt ruim 2 uur. Een retourticket kost gemiddeld meestal ongeveer 120 euro p.p. Er zijn diverse Nederlandse en Spaanse maatschappijen die vliegen vanaf Schiphol of Eindhoven op Barcelona. Indien je in het oosten van Nederland woont dan kun je nog overwegen om vanaf Weeze (Dusseldorf) te vliegen.

Verblijf

Er zijn vele opties voor een verblijf in Barcelona, voor mensen met verschillende budgetten. Denk aan Hostels en verschillende klasse aan hotels. Daarnaast kun je bij een langer verblijf natuurlijk ook in een appartement verblijven, om het echte Catalaanse leven te ervaren. Bekijk hotels in de buurt van het Camp Nou stadion bij Booking.com. Wil je niet persé in een hotel rond Camp Nou zitten maar is in het centrum of elders in de stad ook goed? Zoek dan direct in heel Barcelona naar een leuk hotel.

Attracties en bezienswaardigheden

Campnou.nl heeft een selectie gemaakt van de beste attracties die u gewoon moet zien. Waarom zou u deze tickets nu al kopen?

• Met deze tickets ontloopt u de wachtrij (kan oplopen tot 1-2 uur)
• Uw online aankoop via Campnou.nl verloopt veilig (in samenwerking met het Nederlandse bedrijf Ticketbar), bijv. via Ideal
Laagste prijs (en korting!)
• Uw tickets worden per email verzonden naar uw email adres
• Bij vragen kunt u direct contact opnemen met onze partner: customerservice@ticketbar.nl

Welke attracties raden wij u aan?

Camp Nou Experience + Hop on Hop off Bus (10% korting)

ticket camp nou tour

´Meer dan een club´ is al jaren lang de slogan van de club. FC Barcelona benadrukt al jaren een gevoel van trots in Catalonië. Echter is de club hedendaags uitgegroeid tot een mondiale voetbalclub met fans van over de hele wereld. In de Camp Nou Experience neemt u niet alleen een kijkje in het stadion maar krijgt u ook te zien wat deze club zo speciaal maakt.

U krijgt tegelijkertijd ook tickets voor de Hop on Hop off Bus. Met de ´Bus Turistic´ ontdekt u alle hoogtepunten die Barcelona zo speciaal maken. Uw ticket is geldig voor 24 uur en stopt ook bij de Camp Nou Experience. Campnou.nl biedt u een korting aan van 10%!

Bestel hier uw tickets

Sagrada Familia Tour

Sagrada Familia Barcelona

De Sagrada Familia is al jarenlang één van de meest beroemde basilieken ter wereld. Niet alleen bekend van de eeuwig durende constructie wat continu door blijkt te gaan. Maar ook de schoonheid van de Basiliek als u eenmaal binnen bent is adembenemend.

Het levenswerk van Atoni Gaudí is te complex en te interessant om slechts van de buitenkant te zien. Uw gids (Engelstalig) of audiogids (Nederlandstalig) zal u alles vertellen over Antoni Gaudí, het ontstaan van de basiliek, het verhaal wat Gaudí probeert te vertellen en hoe de Sagrada Familia eruit komt te zien als de basiliek afgebouwd is. Naast Camp Nou het mooiste bouwwerk van Barcelona stad en Europa.

Bestel hier uw tickets

Hop on Hop off Bus (10% korting)

barcelona hop on hop off bus

Mocht u al in het bezit zijn van uw Camp Nou Experience tickets en wenst u toch gebruik te maken van een 10% korting voor de Bus Turistic dan kunt u hier uw tickets aanschaffen zodat u overal in Barcelona stad kunt op en af stappen.

Bestel hier uw tickets

 Barcelona stad Card (10% korting)

Barcelona stad card

De Barcelona Card is een city card die u alles geeft wat u in een bezoek van Barcelona stad nodig heeft. Niet alleen heeft u toegang tot het openbaar vervoer in Barcelona (metro, bus, trein en tram) ook krijgt u gratis toegang tot musea en kortingen voor diverse restaurants, attracties en musea.

U kunt de Barcelona Card hier aanschaffen. Ticketbar maakt de reservering zodat u op het vliegveld (of in de binnenstad; zie ticket voor meer informatie) zorgeloos uw Barcelona Card kunt ophalen. Klik op de link om te zien wat inbegrepen is in de Barcelona Card.

Via Campnou.nl krijgt u 10% korting!

Tickets voor Parc Guell, Picasso Museum, Casa Mila, Joan Miro, L´Aquarium, Barcelona Dierentuin (en nog veel meer) kunt u aanschaffen via onze partner Ticketbar.

Bestel uw kortingscard hier.

Plaats een reactie