6 manieren om FC Barcelona tickets te kopen

FC Barcelona ticketsNatuurlijk wil je naast een bezoek aan Camp Nou voor de Camp Nou Experience ook live een echte FC Barcelona wedstrijd meemaken. Bekijk 6 manieren om FC Barcelona tickets te bemachtigen. 

Grote kans dat dit een ervaring wordt om nooit meer te vergeten!

  • FC Barcelona tickets via CampNou.nl

   Via het actuele speelschema met essentiële informatie over actuele speeldata kom je via de “meer info” buttons op de wedstrijdpagina’s uit. Op deze wedstrijdpagina’s vindt je een ticket module van Ticketbar. Ticketbar is de verkoper en al jaren onze betrouwbare partner voor alle Camp Nou & FC Barcelona tickets. Via de ticketmodule kun je eenvoudig tickets bestellen, met Nederlandstalige info en betaalmogelijkheid via o.a. Ideal, Paypal en creditcard.

  • Op Viagogo – online marktplaats met FC Barcelona kaarten

   Viagogo is een online ticketmarktplaats. Je kunt hier dus zowel FC Barcelona tickets kopen als verkopen. Handig indien je tickets hebt gekocht maar onverhoopt zelf toch niet kunt gaan. De prijzen variëren sterk mede doordat er op een marktplaats verschillende verkopers actief zijn. Wij hebben alleen maar goede ervaringen met deze website. Mocht je hier toch aan twijfelen, we schreven onlangs dit over de betrouwbaarheid van kopen op Viagogo.nl.

Tip: Blijf op de hoogte van de meest actuele wedstrijd info door je aan te melden voor de wedstrijd Alert. Omdat speeldata in 1e instantie verwijzen naar een “speelweekend” en definitieve speeldata en tijden pas later worden bevestigd. Hiermee wil je tekening houden bij het plannen van je trip (vluchten/hotel etc..)
 • Op de officiële FC Barcelona website (goedkoopste tickets)

  Via de officiële FC Barcelona website kun je tickets kopen tegen officiële prijzen. Je hebt dan in ieder geval de goedkoopste tickets. Echter is dit niet mogelijk voor alle wedstrijden. Soms kun je alleen een aanvraag indienen door je email adres achter te laten. En dan moet je afwachten of en wanneer je antwoord krijgt. Ook zien we regelmatig dat er uitsluitend VIP tickets te koop zijn. Dit zijn speciale plaatsen met een iets comfortabelere stoelen op de onderste rij van een ring. Prijzen hiervan zijn ongeveer 4x de prijs van normale plaatsen in eenzelfde vak. Betaling van tickets via de FC Barcelona is alleen mogelijk via creditcard.

 • Telefonisch

  Bellen naar FC Barcelona via: +34 93 496 36 00 vanuit Nederland. Of 902 1899 00 vanuit Spanje.

 • Op locatie in Barcelona

  Bij de kassa’s aan het stadion kun je -indien nog beschikbaar- tickets kopen voor de eerstkomende wedstrijden. Hou wel rekening met beperkte openingstijden, wachtrijen en eventueel uitverkochte wedstrijden. Neem ook altijd je legitimatiebewijs mee. Naast de stadionkassa’s zijn er in de stad ook winkels die FC Barcelona tickets verkopen, zoals die van Barcelona Turisme, het plaatselijke VVV kantoor. Handig wanneer je last minute pas besluit om naar een wedstrijd te gaan.

 • Boek een complete voetbalreis inclusief FC Barcelona tickets

  Als 6e mogelijkheid is er nog het boeken van een complete voetbalreis. Deze bestaat normaal gesproken uit FC Barcelona tickets, vliegtickets en 1 of 2 hotelovernachtingen. Vaak worden er ook nog de nodige garanties gegeven. Een voetbalreis boeken is een goed idee wanneer je geen zin hebt om zelf alles los te regelen.

Video: Neymar in actie tegen Real Sociedad

Meer handige en gerelateerde info

Plaats een reactie