Barcelona – Valencia: Wedstrijdselectie zonder Ibrahim Afellay

Affelay ontbreekt in de selectie van Barcelona voor het treffen met Valencia in Camp Nou. Hetzelfde geldt voor het duo Martín Montoya en Carles Puyol.

Deze wedstrijd eindigde in het begin van het voetbalseizoen in 2013 in het voordeel voor Barcelona. In de uitwedstrijd werd er toen met 2 -3 gewonnen. Het was een van de wedstrijden waarin Lionel Messi van zich liet spreken door met een zuivere hattrick in de eerste helft. Barcelona leek met een   0-3 voorsprong de rust in te gaan. Echter werd deze voorsprong al snel teruggebracht tot één goal verschil omdat Hélder Postiga in de 45e minuut nog 2 maal het net trof voor Valencia.

Wat zal deze wedstrijd vandaag gaan brengen. Valencia heeft al 3 wedstrijden op rij niet meer weten te winnen en staat nog op de 10e plaats. Barcelona heeft dit seizoen in competitieverband in eigen huis nog geen punten laten liggen. De wedstrijd gaat van start  op zaterdag 1 februari om 16:00 uur.